Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

KROK 2 V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

PREŠLA VAŠA TERAJŠIA KOZMETIKA „KYSELINOVÝM TESTOM?“

Krok 2 v trojstupňovom prístupe

Vytvorenie odolnej pokožky.

Niet pochýb o tom, že práve teraz zúria chemické peelingové kyseliny - ako kyselina glykolová, mliečna, kojová, salicylová, citrónová a pyrohroznová. A to z dobrého dôvodu. Tieto účinné zložky sú známe svojou schopnosťou odstrániť mŕtve bunky a ďalšie nečistoty, ktoré sa hromadia na povrchu pokožky. A bez zavadzania nečistôt môžu prospešné molekuly preniknúť hlbšie, aby zreteľne zlepšili textúru pokožky, napravili poškodenie z minulosti, zmenšili veľkosť pórov, podporili kolagén a zmenšili jemné linky a vrásky. A celý čas zároveň zvyšujete odolnosť pokožky.

To znamená, že návod ako používať kyseliny môže náročný.

Začnite nové ošetrenie kyselinou a môžu sa u vás vyskytnúť neznáme pocity.

Napríklad pri zaradení ošetrenia kyselinou glykolovou do rutiny, ako je napríklad použitie produktu Alpha-H Liquid Gold s 5% kyselinou glykolovou, pravdepodobne pocítite jemné, ale úplne bezpečné brnenie. Môže sa dokonca vyskytnúť vyrážka, keď budú vaše póry preplnené. Takéto príznaky môžete pociťovať aj pri postupe na vyššiu úroveň sily kyselín, ako je napríklad náš Beauty Sleep Power Peel s 15% kyselinou glykolovou. Táto činnosť je v skutočnosti dôkazom toho, že kyselina glykolová tvrdo pracuje! Reštartuje kožu zvnútra. Stimuluje jej samo-opravnú schopnosť. Tlačí ju do toho, aby lepšie a tvrdšie pracovala na zlepšení svojho zdravia a odolnosti.

Reakcia je iba dočasná. A tu prichádza na rad odhodlanosť a vytrvalosť. Držte sa počiatočného brnenia a zmien, ktoré nastanú, a kyseliny úplne zmenia vašu pokožku a odhalia zdravšiu, jasnejšiu, hladšiu, jemnejšiu a žiarivejšiu pleť.

Pre tých, ktorí začínajú s kyselinami, existuje niekoľko spôsobov, ako zmierniť dopad tejto počiatočnej reakcie.

Pre nich odporúčame:

  • Postupne predstavte svojej pokožke nové ošetrenie kyselinami. Napríklad používajte Liquid Gold každý tretí večer oproti odporúčaniu každý druhý večer.
  • Zatiaľ čo naše kyseliny fungujú optimálne, pokiaľ sú nekombinované (používajú sa bez iných produktov), pri zavádzaní nových kyselín do vašej rutiny ich môžete „riediť“ nanesením jemného krému, ktorý je potrebné naniesť najskôr - to mierne tlmí pH a spomalí prenikanie kyselín do kože.
  • Vyberte si jemný čistiaci produkt s vyváženým pH, ktorý podporí kyslý plášť vašej pokožky a zaistí jej vyvážené pH
  • Noste opaľovací krém každý deň (v starostlivosti o pleť sa o tom nedá vyjednávať, a to nielen pre nových používateľov kyselín, pre všetkých)

Nie všetky kyseliny sú rovnaké

Mnoho ošetrení kyselinami je formulovaných pri pH 7 alebo vyššom. Toto ich robí alkalickými. Takže dlho predtým, ako sa dostanú na povrch vašej pokožky, sú neutralizované, neaktívne a neúčinné. Kyseliny Alpha-H sú formulované v najprírodnejšej forme „voľne dostupných kyselín“. Vyznačujú sa najnižším možným pH, aby boli čo najaktívnejšie - a zároveň aby nevyvolávali dráždivé reakcie. Takže aj nováčikovia s kyselinou si môžu bez obáv užívať ich benefity.

Mnoho iných ošetrení s kyselinami je formulovaných pri pH, ktoré je blízke prirodzenému pH pokožky, aby sa znížila pravdepodobnosť dočasného nepohodlia. Zníženie „mravčenia“ a pravdepodobnosti podráždenia však tiež pravdepodobne zníži účinnosť. Napríklad pri zložení s pH 7 a vyššom sú skutočne alkalické. V takom prípade sú dlho predtým, ako sa dostanú na povrch pokožky neutralizované, neaktívne a neúčinné. Keď sa kyseliny neutralizujú, stávajú sa menej účinné alebo nie sú schopné preniknúť do stratum corneum (vrchná vrstva epidermy).

„Voľne dostupná kyselina“ je názov, ktorý sa dáva neneutralizovaným alfa-hydroxy kyselinám. Voľná kyselina je schopná ľahko preniknúť do stratum corneum (vrchná vrstva), čím sa stáva prirodzenejšia a účinnejšia pre pokožku. V tom je rozdiel Alpha-H. Naše kyseliny majú jedinečný systém prenikania do pokožky pomocou nízkeho pH, ktorý zaisťuje rýchle a efektívne vstrebávanie, vďaka čomu sú veľmi aktívne a efektívne. To je dôvod, prečo vidíme zjavné, merateľné výsledky na pokožke.

Okrem toho formulujeme naše ošetrenia kyselinami tak, aby obsahovali upokojujúce antioxidanty a rastlinné zložky posilňujúce pokožku. Chceme aby sa zachovala a rešpektovala celistvosť pokožky, čo pomáha minimalizovať prestoje medzi ošetreniami.

Zahrňte tieto produkty s kyselinami do svojho režimu starostlivosti o pokožku.

Liquid Gold s 5% kyselinou glykolovou - pH 2,8 - 3,0

Micro Super Scrub s 12% kyselinou glykolovou - pH 3,5 - 4,0

Liquid Gold Firming Eye Cream s Lime Pearl AHA - pH 5,0 - 5,5

Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask s kyselinou glykolovou, ferulovou a mliečnou - pH 3,8 - 4,2

Clear Skin Tonic s 2% kyselinou salicylovou (BHA) - pH 3,4

Clear Skin Blemish Control Gel s 2% kyselinou salicylovou a 4% niacínamidom na lokálne ošetrenia

Beauty Sleep Power Peel so 14% kyselinou glykolovou a 0,5% retinolom

Ďalšie informácie o našom trojstupňovom prístupe nájdete tu.

Komentáre (0)

Produkt pridaný do zoznamu obľúbených
Produkt pridaný do porovnania