Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

KROK 3 V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

OCHRAŇUJTE ZDRAVIE SVOJEJ POKOŽKY - VYTVORENIE ODOLNEJ POKOŽKY.

Čo to znamená byť ochrancom vašej pokožky? „Ochranca“ je definovaný ako niekto, kto ochraňuje vec iného. Alebo kto príde niekomu na pomoc alebo podporu. Advokát je ochrancom svojho klienta. Sociálni pracovníci sa zasadzujú za ľudí, ktorí potrebujú ďalšiu podporu. Rodičia sa zasadzujú za svoje deti.

Ako sa ukázalo, aj pokožka potrebuje ochrancu, aby podporila svoje zdravie, krásu a vitalitu. Tu je dôvod, prečo ho vaša pokožka potrebuje:

Každý deň čelíme prívalu environmentálnych a emocionálnych stresov. UV lúče. Znečistenie. Smog. Rušný životný štýl, vďaka ktorému neustále žonglujeme s prácou, rodinou, priateľmi. Aj modré svetlo z našich zariadení predstavuje hrozbu pre našu pokožku. A ak ste obyvateľom mesta - môžete byť voči týmto každodenným stresom ešte zraniteľnejší ako vaši prímestskí kolegovia.

 

Tí, ktorí už teraz dodržiavate trojkrokovú Alpha-H starostlivosti o pleť, ste vo výhode. Už podnikáte proaktívne kroky na zvýšenie dlhodobej odolnosti pokožky - dôležitý krok k zachovaniu jej zdravého vzhľadu. Ak je to tak, aktivujete pleť čistiacim produktom s vyváženým pH a podporujete ju pôsobením exfoliačných kyselín. Chránenie vašej pokožky je posledným krokom vo vašej ceste k najlepšej pokožke. Je to najvyššia ochrana pred environmentálnymi stresmi, ktoré sme spomenuli. A spoľahlivý spôsob, ako odvrátiť potenciálne problémy, ako sú vyrážky, jemné linky a vrásky, nadmerná suchosť a nerovnomerný tón pleti.

 

Tu je náš nevyhnutný sprievodca ako ochraňovať vašu pokožku:

 

Vyživujte a hydratujte.

 

Vybudujte si svoju ochrannú bariéru pre zlepšenie zdravia pokožky vytvorením bohatého zásobníka vlhkosti v pokožke a jej ochranou pred dehydratáciou, transepidermálnou stratou vody, znečistením, škodlivými baktériami a ďalšími útočníkmi. Pokožka sa vám poďakuje jemnejším, bacuľatejším a pevnejším vzhľadom a pocitom.

 

Essential Hydration Cream s Rose Geranium - pH 5,5 - 6,2

Balancing Moisturiser and Gentle Exfoliant so Sweet Almond - pH 3,5 - 3,8

Clear Skin Daily Hydrating Gel s eukalyptom - pH 5,2 - 5,7

Hyaluronic 8 s PrimalHyal ™ Ultrafiller - pH 6,5 - 7,0

Clear Skin Blemish Control Mask  s White Clay - pH 5,2 - 5,7

Liquid Gold 24 Hour Moisturiser Repair Cream s 5% kyselinou glykolovou

 

Chráňte pleť pomocou UV filtrov.

 

Ochrana pokožky pred škodlivými lúčmi UVA / UVB je najlepšou obranou proti predčasnému starnutiu. Vystavenie sa účinkom, najmä ultrafialového žiarenia, spôsobuje degradáciu podpornej siete pokožky. Bielkoviny ako kolagén, elastín a keratín sa vyčerpávajú. Koža stráca schopnosť zadržiavať vlhkosť, pôsobí ochabnuto a bez života. So stratou týchto základných štruktúrnych proteínov začína ochabovať a vytvárať linky a vrásky. To nikto nechce.

 

Štúdie tiež ukazujú, že okrem toho, že znečisťovanie nášho životného prostredia prispieva k vyrážkam a zvyšuje výskyt hyperpigmentácie, môže spôsobiť aj zhoršenie účinkov UV žiarenia a zvýšenie rizika poškodenia kože. Naše produkty so širokospektrálnou slnečnou ochranou idú ešte o krok ďalej v boji proti pokožku poškodzujúcim voľným radikálom a znečisteniu. Obsahujú ďalšie výživné zložky bohaté na antioxidanty, ako je vitamín E a mangové maslo. Uistite sa, že ich používate podľa potreby celý deň.

 

Daily Essential Moisturiser 50+ s vitamínom E - pH 5,2 - 6,4

Protection Plus Daily 50+ s granátovým jablkom a mangovým maslom - pH 7,3 - 7,9

 

Podporte, rozjasnite a posilnite.

 

Aby sme lepšie podporili imunitný systém pokožky, odporúčame ju ošetrovať povrchovými vitamínmi bohatými na antioxidanty. Vitamíny A, B, C a E sú obzvlášť dôležité pri udržiavaní a ochrane kyslého plášťa pokožky, čo je posledná bariéra medzi pokožkou a vonkajším svetom. Slabá alebo poškodená bariéra môže nakoniec viesť k vážnejším problémom s pokožkou, pretože je narušená jej obranyschopnosť. Aktuálne vitamíny tiež pomáhajú pôsobiť proti oxidačnému stresu v pokožke, ktorý je hlavnou príčinou predčasného starnutia. Každý z našich vitamínových produktov má jedinečné výhody a je obohatený o prírodné bylinky. Či už chcete riešiť nerovnomerný tón pleti, bojovať proti ochabnutosti alebo upokojiť začervenanie - naše séra obohatené o vitamíny urobia zázraky.

 

Vitamin Profiling Kit - Sada vitamínových sér A, B, C, E.

Vitamín C s jadierkami hrozna - pH 4,0 - 4,5

Vitamin C Paste s 10% kyselinou L-askorbovou

Vitamín A s Evening Primrose - pH 4,0 - 4,5

Vitamín B s medeným tripeptidom - pH 5,2 - 5,6                         

Vitamín E s Macadamiou - pH 4,0 - 4,5

 

Ochrana vašej pokožky je nevyhnutná pri každej starostlivosti o pleť. Je oveľa jednoduchšie zvládnuť malý kúsok každodennej prevencie, ako dlhodobú liečbu problému.

Ďalšie informácie o našom 3-krokovom prístupe nájdete tu.

Komentáre (0)

Produkt pridaný do zoznamu obľúbených
Produkt pridaný do porovnania