Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

STAROSTLIVOSŤ V 3 KROKOCH

AKO SA STARAŤ O POKOŽKU

Krok 1: Aktivujte

Aktivujte a pripravte pokožku na aktívne zložky pomocou našich čistiacich produktov vyvažujúcich pH. Naše jemné nepenivé formulácie sú klinicky navrhnuté tak, aby čistili pokožku od znečisteného prostredia v ktorom žijeme, a tiež od hromadenia make-upov a špiny. A to všetko bez podráždenia.

Preskúmajte čistiace produkty

Krok 2: Pridajte

Urýchlite obnovu a omladenie pokožky pomocou našich exfoliantov na báze kyselín. Alpha-H je hrdým priekopníkom v používaní „urýchľovacích“ kyselín na obnovenie pokožky, revitalizáciu a omladenie pleti. Opravujú poškodenie pleti, zvyšujú množstvo kolagénu v pokožke a oživujú jej textúru a tón. Naše „urýchľujúce“ kyseliny - glykolová, mliečna, salicylová, pyrohroznová - si zachovávajú optimálnu účinnosť vďaka svojim jedinečným formuláciám s nízkym pH. Nech už je váš typ alebo stav pleti akýkoľvek, začlenenie kyselín do vašej rutiny pomôže zvýšiť odolnosť vašej pokožky a rozžiari ju.

Preskúmajte urýchľujúce kyseliny.

Krok 3: Podporujte

Podporujte svoje zdravie pokožky pomocou našich výživných vitamínových sér, doplňujúcich hydratačných krémov a ochranných UV faktorov. Koža, rovnako ako každý z nás, sa musí cítiť podporovaná, bezpečne a posilňovaná. Obohaťte, chráňte a zabezpečte odolnosť pokožky zložkami, ktoré vyživujú, doplňujú a chránia. To je to, čo znamená „podporovať“ svoju pokožku.

Preskúmajte podporné produkty.

Komentáre (0)

Produkt pridaný do zoznamu obľúbených
Produkt pridaný do porovnania